Life Style

"  Cfare te beni qe femijet tuaj detyrat e shtepise ti shohin si nje loje argetuese dhe jo si te lodhshme"

" Cfare te beni qe femijet tuaj detyrat e shte...

Te gjithe e dime qe femijet sidomos femijet ne shkollen fillore se kane shume qejf orarin e detyrave. Shumë informacion, orare të ngjeshura, detyra të tepërta, nuk e bëjnë aspak...

10 komente

" Cfare te beni qe femijet tuaj detyrat e shte...

Te gjithe e dime qe femijet sidomos femijet ne shkollen fillore se kane shume qejf orarin e detyrave. Shumë informacion, orare të ngjeshura, detyra të tepërta, nuk e bëjnë aspak...

10 komente
Disa keshilla mbi arredimin e shtepise, trendet e arredimit per 2019

Disa keshilla mbi arredimin e shtepise, trendet...

Trendet e arredimit ndryshojnë në mënyrë të vazhdueshme dhe për fat të keq shpesh humbasin në kohë.     Kjo është një ndër arsyet pse njerëzit priren gjithmonë të dëshirojnë diçka unike...

2 komente

Disa keshilla mbi arredimin e shtepise, trendet...

Trendet e arredimit ndryshojnë në mënyrë të vazhdueshme dhe për fat të keq shpesh humbasin në kohë.     Kjo është një ndër arsyet pse njerëzit priren gjithmonë të dëshirojnë diçka unike...

2 komente
Cfarë na ben të lumtur, kush është një ndër sekretet që e bën njeriun të ndjehet optimist për jetën???

Cfarë na ben të lumtur, kush është një ndër sek...

E keni menduar se cfarë na bën të lumtur? Se cili është sekreti? Ndoshta sasia e orëve që flenë gjumë? Një studim i publikuar në USA Today dhe i kryer...

16 komente

Cfarë na ben të lumtur, kush është një ndër sek...

E keni menduar se cfarë na bën të lumtur? Se cili është sekreti? Ndoshta sasia e orëve që flenë gjumë? Një studim i publikuar në USA Today dhe i kryer...

16 komente
Cfarë të hamë për të pasur një tru të shëndetshëm?

Cfarë të hamë për të pasur një tru të shëndetshëm?

Xhenseni, peshku, boronicat, apo kafeina? Nëse lexoni artikuj të rremë, do të besoni se disa ushqime të caktuara bëjnë mrekulli për rritjen e përqendrimit dhe forcimin e kujtesës. Por, a...

14 komente

Cfarë të hamë për të pasur një tru të shëndetshëm?

Xhenseni, peshku, boronicat, apo kafeina? Nëse lexoni artikuj të rremë, do të besoni se disa ushqime të caktuara bëjnë mrekulli për rritjen e përqendrimit dhe forcimin e kujtesës. Por, a...

14 komente
"Komunikimi, sekreti për një marrdhënie të shëndetshme"

"Komunikimi, sekreti për një marrdhënie të shën...

Një martesë e suksesshme varet nga bashkëpunimi i harmonishëm mes burrit dhe gruas. Për të hapur në mënyrë simbolike derën dhe për të përjetuar gëzimet e çmuara të një martese...

24 komente

"Komunikimi, sekreti për një marrdhënie të shën...

Një martesë e suksesshme varet nga bashkëpunimi i harmonishëm mes burrit dhe gruas. Për të hapur në mënyrë simbolike derën dhe për të përjetuar gëzimet e çmuara të një martese...

24 komente
Si ndikon aktiviteti fizik ne reduktimin e STRESIT!

Si ndikon aktiviteti fizik ne reduktimin e STRE...

Tani më kemi dëgjuar dhe lexuar se si aktiviteti fizik ndikon  pozitivisht në shëndetin fizik dhe atë mendor. Ushtrimet e rregullta çojnë në përmirësim e të rrahurave të zemrës, uljes...

60 komente

Si ndikon aktiviteti fizik ne reduktimin e STRE...

Tani më kemi dëgjuar dhe lexuar se si aktiviteti fizik ndikon  pozitivisht në shëndetin fizik dhe atë mendor. Ushtrimet e rregullta çojnë në përmirësim e të rrahurave të zemrës, uljes...

60 komente