Cfarë na ben të lumtur, kush është një ndër sekretet që e bën njeriun të ndjehet optimist për jetën???

Cfarë na ben të lumtur, kush është një ndër sekretet që e bën njeriun të ndjehet optimist për jetën???

E keni menduar se cfarë na bën të lumtur? Se cili është sekreti?

Ndoshta sasia e orëve që flenë gjumë? Një studim i publikuar në USA Today dhe i kryer në 2000 njerëz, ka treguar se njerëzit që flinin rreth 7,1 orë gjumë ishin njerëzit më të lumtur. Ata që flinin rreth 6,9 orë gjumë ishin pak më pak të lumtur, ndërsa të tjerët që flinin më pak ishin jo të lumtur.

 

Më pak se 6,9 orë gjumë çojnë më marrëdhënie jo të lumtura dhe shqetësim të vazhdueshëm”, -thuhej në raportin e publikuar. Disa studime të tjera kanë treguar se mungesa e gjumit shkakton depresion dhe mendime për vetëvrasje. Duhet të keni parasysh që aktivitetet më të mira për t`u bërë para gjumit përfshijnë meditimin ose një dush, ndërsa ato që ndikojnë në cilësinë jo të mirë të gjumit janë të punosh ose të luash videolojëra.

Prandaj këshilla që ju japim është  të bëni një regjim jetese të rregullt si përsa i përket  ushqimit, aktivitetit fizik ashtu dhe gjumit.

 

 

 

 

 

 

 

Kthehuni tek blog-u

16 komente

buy cialis online

adercouro

buy cialis online without prescription

attanytoK
89 532 р готовы

Подробнее по ссылке: https://bit.ly/65004?AAAAAedua.alBBBBB

Login

buy accutane online safe greenegerb cialis tadalafil TyncGyncfazy Propecia In Women Hair Growth

attanytoK
Выплата пoлучeна

Подробнее по ссылке: https://bit.ly/08035?AAAAAedua.alBBBBB

Login

Ler nje koment