Skip to product information
1 of 1

Zgjatues Prizash dhe USB

Zgjatues Prizash dhe USB

Regular price Lek 1,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Me çelës ndezje-fikje
- Me 4 dalje prizash EU + 3 dalje USB
- Tensioni: 250V
- Parametrat: Gjatësia e kabllit 1.5 m
- Materiali: Plastikë e fortë PVC
View full details