Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Zgare Barbeque

Zgare Barbeque

Cmimi i zakonshem Lek 2,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Ushqimet e tymosura në zgarë janë më të shëndetshme e të shijshme
- E lehtë, praktike për t'u zhvendosur
- Këmbët janë të palosshme dhe gradohen në 2 lartësi
- Rezistente ndaj nxehtësisë, nuk deformohet
- Përdoret vetëm me qymyr
- Me gominë anti-rrëshkitje tek këmbët
- E sigurtë, e shëndetshme dhe jo-helmuese
- Perfekte për 5-10 persona
- Parametrat: E mbyllur 33x48 cm
- Materiali: Inoks, çelik, gominë etj.
Shikoni detaje te plota