Xhezve elektrike

Regular price Lek 1,190.00

Tax included.

Xhezvja elektrike ju mundëson të pregatisni çajin apo kafen tuaj pa pasur nevojë për sobë. Vetëm futeni në prizë,ndizeni dhe ajo do të bëjë vetë çdo gjë tjetër.

Fuqia: 600W

Vëllimi: 0,5L

Kujdes: Mos e fusni pjesën e poshtme (elektrike) në ujë. Mund ta pastroni me një leckë të lagur ose duke zierë ujë.