Skip to product information
1 of 2

Varese Shtupash

Varese Shtupash

Regular price Lek 300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Shmangni rrëmujën e mjeteve të pastrimit
- Ngjiten në mur, xham, pllaka etj.
- Për çdo trashësi shkopi
- Mban mbi 3 kg peshë
- Rezistent ndaj ujit, ngjitësi nuk lë shenja nëse e hiqni
- Materiali: Plastikë ABS + ngjitës akrilik
- Ngjyrat: E bardhë, blu dhe gri
View full details