Skip to product information
1 of 1

Varese Per Pantallona

Varese Per Pantallona

Regular price Lek 700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 700.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- 5 varëse në 1 të vetme
- Kryesisht mund të varni pantallona, shall, xhinse, streçe, kravata etj.
- 80% më shumë hapësirë
- Mund t'i varni të hekurosura dhe nuk do të rrudhosen apo të kenë vija palosje
- Vendoset horizontalisht ose vertikalisht për të zënë më pak hapësirë
- Ka tapa ndaluese në fund të secilës varëse duke mos lejuar rënien
- Përmasat: 32x14x6.5 cm
- Materiali: Çelik inoksi, Plastikë e fortë PP
- Ngjyra: E zezë (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
View full details