edua.al

Tharese Rrobash

Tharese Rrobash

Cmimi i zakonshem Lek 2,690.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Rrobat tuaja thahen më shpejt
- Mbyllet (Paloset) dhe nuk zë vend
- E lëvizsshme (me rrota lëvizëse)
- Anësoret me mbrojtëse plastikë që të mos vriteni
- Mund ta vendosni brenda në shtëpi, në ballkon, oborr etj.
- Parametrat: 170X126X68 cm
- Materiali: Plastikë ABS, metal, alumin etj.
- Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra në foto
Shikoni detaje te plota