Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 3

edua.al

Tharese Flokesh V-BENZ

Tharese Flokesh V-BENZ

Cmimi i zakonshem Lek 1,490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Profesionale për një tharje flokësh të shpejt
- Buton me 2 nivele shpejtësie
- Fuqia: 3000W
- Materiali: Plastikë dhe metal
- Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra në foto
Shikoni detaje te plota