Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 3

edua.al

Tharese Flokesh Surker

Tharese Flokesh Surker

Cmimi i zakonshem Lek 1,790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- E palosshme, tepër praktike për udhëtime apo përdorim të përditshëm
- Me jon negativ, nuk dëmton flokët
- Çelës me 4 opsione (2 nivele shpejtësie + fikje + 1 për tharje të ftohtë)
- Fuqia: 1600W
- Materiali: Plastikë dhe metal
- Parametrat: 25x15.5 cm e hapur
- Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra në foto
Shikoni detaje te plota