Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Tharese Flokesh Enzotop

Tharese Flokesh Enzotop

Cmimi i zakonshem Lek 2,490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Profesionale, super e fuqishme për një super tharje!
- Me 3 nivele temperature dhe 2 nivele shpejtësie
- Tharje me ajër të ftohtë dhe ajër të ngrohtë
- Fuqia: 5000W
- Materiali: Plastikë dhe metal
- Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra në foto
Shikoni detaje te plota