Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 5

edua.al

Tavoline Laptopi Portative

Tavoline Laptopi Portative

Cmimi i zakonshem Lek 1,490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- E palosshme (këmbëzat e tavolinës mbyllen)
- Multifunksionale (vendosni gotën, telefonin, tabletin etj)
- Praktike, mund ta merrni kudo me vete
- Parametrat: 60x40x27 cm
- Materiali: Dru dhe çelik
- Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra në foto
Shikoni detaje te plota