Skip to product information
1 of 4

Tapa Per Karrike

Tapa Per Karrike

Regular price Lek 600.00 ALL
Regular price Sale price Lek 600.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Ndalon rrëshkitjen dhe reduktojnë zhurmat
- Përshtaten lehtësisht në formë katrore ose rrethore
- Parametrat: 4x3x3 cm
- Materiali: Silikon elastik
- Ngjyra: Të bardha
View full details