Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Stabilizatore per Lavatrice

Stabilizatore per Lavatrice

Cmimi i zakonshem Lek 590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Zhdukin zhurmat e lavatriçes
- Mbroni dyshemenë nga gërvishtjet
- Nuk rrëshkasin dhe nuk lejojnë dyshemenë të gërvishtet
- Mund të përdoren edhe për këmbët e tavolinave, frigoriferit, divane etj. (masë standarte)
- Materiali: Gominë elastike dhe plastikë ABS
Shikoni detaje te plota