Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 4

edua.al

Spiderman Stunt Scooter Loder

Spiderman Stunt Scooter Loder

Cmimi i zakonshem Lek 1,190.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,190.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Spiderman-i vendoset në skateboard dhe ecën
- Rrotullim 360° duke ecur ose në vend
- Me muzik dhe efekt dritash
- Materiali: Plastikë jo-helmuese, e sigurtë për fëmijët
- Parametrat: 21.5x9.5x22.5 cm
❗ Bateritë nuk janë të përfshira, përdoret me bateri të zakonshme 🔥
Shikoni detaje te plota