Skip to product information
1 of 2

Shishe Uji Per Kafshe 500 ml

Shishe Uji Per Kafshe 500 ml

Regular price Lek 1,400.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,400.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Mban ujin dhe qesen për nevojat e qenit/maces ose ushqim
- Buton që shtypet për të mbushur tasin me ujë
- Kapaciteti: 500 ml
- Materiali: Plastikë ABS
- Ngjyra: E verdhë ose blu
View full details