edua.al

Shirit Adeziv Izolues

Shirit Adeziv Izolues

Cmimi i zakonshem Lek 700.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 700.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Izoloni hidrosanitaret: dushin, lavaman tualeti/kuzhine, kornizat e dritareve etj.
- Zëvendëson silikonin, pas njëfarë kohe silikoni nxihet ndërsa shiriti adeziv izolues nuk nxihet
- Kundra lagështirës dhe nuk lejon depërtimin e avujve/yndyrës etj.
- Shiritin mund ta përthyeni në mes dhe të izoloni në këndin 90°
- Materiali: PVC
- Parametrat: 3.2 metra gjerësi 3.8 cm
Shikoni detaje te plota