Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Set Thikash Profesionale

Set Thikash Profesionale

Cmimi i zakonshem Lek 1,590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- 4 thika me gjatësi të ndryshme + 1 gërshërë + 1 qëruese frutash dhe perimesh
- Cilësore dhe afatgjatë
- Nuk ngjitin
- Materiali: Plastikë e fortë, çelik i veshur 
- Ngjyra: E zezë (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota