edua.al

Set Per Pastrimin e Vesheve

Set Per Pastrimin e Vesheve

Cmimi i zakonshem Lek 490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Për një pastrim të thellë të veshëve pa i dëmtuar
- Seti përmban 6 tipe lugësh, spirale, sustë etj. për çdo papastërti, dyllin e veshëve etj.
- Delikate dhe kompakte, me unazë për t'u varur tek çelsat
- Parametrat: Këllëfi 12x3 cm
- Materiali: Çelik
Shikoni detaje te plota