Skip to product information
1 of 2

Rubinet Universal

Rubinet Universal

Regular price Lek 700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 700.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Presion i lartë i ujit për në tualet, kuzhinë, për të pastruar lehtësisht lavamanin, frutat, enët etj.
- Mund të lëvizni çdo pjesë të rubinetit për t'ju përshtatur përdorimit tuaj
- Prej një rrotullim total 1080° i rubinetit shtesë, zgjatuesit dhe kokës së çezmës (rrotullim të plotë secili)
- Me disa gomina përshtatje per diametra të ndryshëm rubineti
- Me 2 mënyra spërkatje presioni
- Materiali: Plastikë ABS, çelik, inoks
View full details