Riparues Industrial AB

Riparues Industrial AB

Regular price Lek 800.00 ALL
Regular price Sale price Lek 800.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Riparon shkëlqyeshëm çarje tubash, plasaritje betoni, rubinetin, depozitë uji etj.
- Përdoret në materiale si: metal, plastikë, dru, beton, qeramikë dhe pllaka, tekstil me fije qelqi dhe shumë më tepër
- Rezistent ndaj temperaturave të larta deri në 150°C (pasi thahet)
- Aplikimi: Pastroni nga papastërtitë dhe vaji pjesën që do riparoni. Bashkoni në një pjatë përbërjet nga tubeti A dhe B aq sa ju nevojitet dhe i përzieni mirë. Lyeni pjesën që do riparoni me pastën e përgatitur. Lëreni të thahet.
- Thahet plotësisht deri në 12 orë
- Kapaciteti: tubeti A 25 gr, tubeti B 25 gr
View full details