Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 5

edua.al

Raft Poshte Lavamanit

Raft Poshte Lavamanit

Cmimi i zakonshem Lek 1,200.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,200.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Shmangni rrëmujën, organizoni pa u penguar nga tubat, kabllat etj.
- Përmasa të ndryshueshme
- Raft multifunksional - Për pajisje kuzhine, produkte tualeti, këpucë, libra, bimë etj.
- Me 2 kate dhe 5 platforma
- Parametrat: 38x26x Gjatësi 50 cm deri në 70 cm (e ndryshueshme sipas dëshirës)
- Materiali: Plastikë, alumin
- Ngjyra: E bardhë (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota