Skip to product information
1 of 3

edua.al

Raft për tualet

Raft për tualet

Regular price Lek 2,190.00
Regular price Sale price Lek 2,190.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size

Produkti më fantastik për organizimin e tualetit tuaj.

Vjen në dy versione, ose për tu vendosur mbi lavatriçe, ose mbi tualet.

Raft metalik, i cili nuk ndryshket, me 3 kate ku mund të vendosni peshqirët, detergjentët, shampot dhe çdo lloj aksesori tjetër.

Ngjyra: E bardhë.

Përmasat: 90x40x57cm për raftin e tualetit dhe 166x65x25cm për raftin e lavatriçes.

Shiko detaje te plota

Add a title to introduce your product's features

Highlights

Provide details in each of the collapsible rows to give your customers the information they need to pick the best product.

Change the title and icon of each row to suit your brand.

Scent

Details

Ingredients

Feature a compelling customer review about your product or brand.

- CUSTOMER NAME HERE -

 • Multicolumn

  Use a combination of images and text to share information about this product, and your brand.

 • Multicolumn

  Consider adding information about your shipping and return policies.

 • Multicolumn

  Consider highlighting your environmental commitments.

 • Multicolumn

  Consider describing a money-back guarantee or highlighting your customer service.

Introduce other complementary products.

DESCRIBE HOW TO PAIR PRODUCTS TOGETHER

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now