edua.al

Raft Metalik Multifunksional

Raft Metalik Multifunksional

Cmimi i zakonshem Lek 1,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Color
- Një model elegant rafti për të sistemuar këpucët, aksesorët dhe rrobat tuaja
- Multifunksional (vendosni aksesorë: kapele, çanta, shall, rrip etj)
- Nuk rrëshket dhe nuk ndryshket
- Parametrat: 170X80X25 cm
- Materiali: Metalik, poliester
- Ngjyra: E bardhë dhe e zezë (Të disponueshme vetëm ngjyrat në video)
Shikoni detaje te plota