Skip to product information
1 of 5

Raft me 9 Kate

Raft me 9 Kate

Regular price Lek 2,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Një model praktik rafti për të sistemuar këpucët, aksesorët dhe rrobat tuaja
- Hapësirë për të mbajtur 2-3 palë këpucë për kat
- E mbyllni me zinxhir në rast se nuk dëshironi të duken ose të pluhurosen
- Parametrat: 155x57x27 cm
- Ngjyra: Gri, blu ose kafe
View full details