Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Qafore me Ngrohje Magnetike

Qafore me Ngrohje Magnetike

Cmimi i zakonshem Lek 350.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 350.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Teknologjia e pllakave magnetike mundëson vetëngrohjen dhe rritjen e vazhdueshme të temperaturës
- Redukton dhimbjet e qafës, dhimbjeve të kokës, ndihmon me reduktimin e stresit dhe qetësimin e sistemit nervor
- Zhduk problemet e çrregullimit të gjumit, një gjumë më të qetë dhe pa shqetësime
- Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe qetësimin e muskujve
- Material cilësor dhe masë standarte
Shikoni detaje te plota