Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 3

edua.al

Pompa automatike e ujit për bidona

Pompa automatike e ujit për bidona

Cmimi i zakonshem Lek 1,090.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,090.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

Pompa automatike funksionon me bateri(1200mA) dhe shoqërohet me një kabull për karikim.

E vogël, e thjeshtë për tu montuar.

E përshtatshme për të gjithë bidonat 1,5L, 5L, 7L, 10L, 11,3L, 15L, 18,5L.


Shikoni detaje te plota