edua.al

Peizazh Rere Levizese

Peizazh Rere Levizese

Cmimi i zakonshem Lek 2,590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

- Një vepër arti relaksues dhe antistres, për të dekoruar zyrën, lokalin apo shtëpinë
- Kokrrizat e rërës reflektojnë nuancat e ngjyrës, duke formuar peizazhe: dallgë deti, male, shi, re dhe tym etj.
- Një dhuratë e veçantë për veten apo personat e zemrës
- Kurrë nuk shikoni të njëjtin peizazh dy herë
- Rrotullim 360°
- Parametrat: Diametri 25 cm
- Kornizë dhe mbështetëse për të qëndruar në tavolinë apo në mur
- Materiali dhe përbërja: Plastikë, ujë, disa lloje rëre

 

Shikoni detaje te plota