Pastruese BĂ«rthamash

Regular price Lek 1,090.00

Tax included.

🍒Shijoni qershitĂ« dhe ullinjtĂ« pa u munduar nga bĂ«rthamat

✅E lehtĂ«, praktike, largon bĂ«rthamat me njĂ« lĂ«vizje.

✅Lahet lehtĂ«sisht me dorĂ« dhe nĂ« pjatalarĂ«se

🔐E pajisur me siguresĂ« pĂ«r tĂ« mos u hapur.