Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 6

ShopZone.al

Pasqyra me 22 Drita Led per Make-Up

Pasqyra me 22 Drita Led per Make-Up

Cmimi i zakonshem Lek 990.00
Cmimi i zakonshem Lek 990.00 Cmimi i ulur Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

💄 Bëni Make-Up më shpejt dhe lehtësisht
💄 Një set prej 22 dritash LED në ngjyrë të bardhë
💄 Ekran me touch për ndezje - fikje + opsione të ndryshimit të fortësisë së dritës
💄 Rrotullim 360° + lëvizje këndi
💄 Vend për të vendosur ndonjë produkt kozmetik (buzëkuq, rimel etj.)
💄 Me bateri ose me fishë USB
💄 Parametrat: 22x17 cm
💄 Materiali: Plastikë ABS, xham pasqyrë etj.
💄 Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra e bardhë
💄 Drita nuk është e dëmshme për sytë
❗ Bateritë nuk janë të përfshira, përdoret me bateri të zakonshme 🔥


 

Shikoni detaje te plota