Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 7

gentikurti

Cadra C

Cadra C

Cmimi i zakonshem Lek 1,090.00
Cmimi i zakonshem Lek 2,990.00 Cmimi i ulur Lek 1,090.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Color
- Dizenjuar edhe të mos lageni kur hapni/mbyllni çadrën C
- Dorezë në form C, e cila qëndron në dorën tuaj dhe ju lejon të mbani gjëra të tjera: telefonin, qese etj.
- Konstruksion cilësor dhe jetëgjatë
- Me 2 shtresa tepër rezistent ndaj dëmtimit dhe kundra erës
- Qëndron vetë në vend, ndryshe nga çadrat e tjera që duhen varur apo mbështetur diku
- Parametrat: 108 cm diametër (hapja e plotë)
- Ngjyra: E zezë, e kuqe, blu
Shikoni detaje te plota