Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Ndares Gishti Te Madh

Ndares Gishti Te Madh

Cmimi i zakonshem Lek 590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Mbron dhe parandalon shtrembërimin e gishtit të madh të këmbës
- Redukton dhimbjen
- Mund të vishni çdo lloj këpuce/atlete lehtësisht dhe nuk ju pengon
- Materiali: Elastik që qëndron butë në këmbë
- 1 set përmban 2 copë
Shikoni detaje te plota