Skip to product information
1 of 3

Mini Makine Qepese

Mini Makine Qepese

Regular price Lek 2,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Funksionon si një makinë qepëse e zakonshme por më ekonomike dhe praktike
- Bëni rregullime apo punime të shpejta
- Mund të qepni fundin e xhinseve, këllëf jastëku, të qepni modelin e fustanit të dëshiruar etj.
- Përdoret në materiale të buta dhe delikate duke filluar nga pambuku, saten e deri tek doku apo xhins
- Me 2 nivele shpejtësie
- Me dritë për të ndriçuar vendin ku po qepni
- Mund të përdoret me bateri ose me korent
- Me disa aksesorë të përfshirë: pedalin e këmbës, disa penj, gjilpërë
- Përmasat: 20x19x10 cm
❗ Bateritë nuk janë të përfshira, përdoret me 4 bateri të zakonshme 🔥
View full details