Skip to product information
1 of 1

Mikser Dore Sonifer

Mikser Dore Sonifer

Regular price Lek 2,290.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,290.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Përdoret për rrahje vezësh, kremoze, brum, përzierje etj.
- Tepër praktike dhe cilësore
- Me 5 nivele shpejtësie + butoni "Turbo"
- 2 lloje rrahëse metalike
- Fuqia: 500W
- Materiali: Plastikë e fortë, çelik etj.
View full details