Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Mikrofon Lodër

Mikrofon Lodër

Cmimi i zakonshem Lek 1,590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

🎤Mikrofoni Minnie Mouse për Këngëtaret e vockla

🎤Me disa nivele lartësie për moshat 2-7 vjeç

🎤Funksionon si mikrofon, gjithashtu mund tl lidhet dhe me celularin për të vendosur muzikë

Shikoni detaje te plota