edua.al

Mikrofon Karaoke

Mikrofon Karaoke

Cmimi i zakonshem Lek 890.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 890.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Color
- Për t'u argëtuar fëmijët dhe të rriturit
- Zë i pastër, reduktim zhurmash
- 5 efekte zanore
- Lidhet me TV, Bluetooth etj. Portë USB
- Bateri e rikarikueshme
- Materiali: Plastikë e fortë, metalik
- Parametrat: Gjatësi 23 cm
- Ngjyra: E zezë, rozë, bojëqielli, gold (Të disponueshme ngjyrat në foto)
Shikoni detaje te plota