Mbulesë për Lavatriçe

Regular price Lek 590.00

Tax included.

Mbani pastër Lavatriçen tuaj

Mbulesa posaçërisht për lavatriçet është prej materiali plasmas, i padepërtueshëm nga uji apo pluhurat dhe është shumë e lehtë për tu pastruar.

Përmasat: 80x60x60

Është e disponueshme në ngjyrë të bardhë me lule të mëdhaja të zeza.