edua.al

Mbrojtese Vatre

Mbrojtese Vatre

Cmimi i zakonshem Lek 790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Mbron sobën nga yndyrnat
- E prisni në përmasën e vatrës
- E vendosni dhe pasi e hiqni, soba juaj mbetet e pastër, nuk ngjit
- Ripërdoret, e lani lehtësisht ose e fshini
- Rrit jetëgjatësinë e sobës duke e larë më pak
- Parametrat: 27x27 cm
- Materiali: fibër xhami kundra zjarrit, kundra ngjitjes
- Ngjyrat: E zezë dhe gri (Të disponueshme vetëm ngjyrat në video)
Shikoni detaje te plota