Skip to product information
1 of 1

Mbajtese Sendesh per Tv

Mbajtese Sendesh per Tv

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Mund të vendosni modemin, telefonin, pultin (telekomandën) e tv-së dhe plot sende të tjera
- Kapet lehtësisht pas ekranit të televizorit, pa e dëmtuar atë
- Teksturë që nuk rrëshket, nuk lejon të bien sendet
- Rrotullim 180°, e gradoni në këndin e dëshiruar dhe e shtrëngoni në vend
- Mos harroni! Nuk do e humbisni më telekomandën e tv-së, gjithmonë sipër tv-së
- Materiali: Plastikë e fortë ABS
- Përmasat: 30x11.3x30 cm
- Ngjyra: E zezë
View full details