Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 5

gentikurti

Mbajtese Furcash + Paste Dhembesh

Mbajtese Furcash + Paste Dhembesh

Cmimi i zakonshem Lek 290.00
Cmimi i zakonshem Lek 1,690.00 Cmimi i ulur Lek 290.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Ngjitet lehtësisht në mur ose në pasqyrë
- Organizoni pastën e dhëmbëve + deri në 5 furça
- Higjenike, zhduk 99% të baktereve
- Shtyni furçën tek hapësira rrethore dhe sasia e duhur e pastës së dhëmbëve bie tek furça
- Nuk ju zë hapësirë ne bordurën e lavamanit ose banakun e tualetit
- Ngjyra: E Bardhë (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota