Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Mbajtese Letrash Kuzhine 3 ne 1

Mbajtese Letrash Kuzhine 3 ne 1

Cmimi i zakonshem Lek 1,490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Vendosni letrën e kuzhinës, të plasmasit, letrën e aluminit etj.
- Tërhiqni letrën dhe mund ta prisni sa të dëshironi duke kaluar prerësen e vogël
- Sipër mbajtëses mund të vendosni erëza ose produkte apo sende të tjera të kuzhinës
- Parametrat: 40x28x27 cm
- Materiali: Plastikë ABS
- Ngjyra: (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota