Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Mbajtese Leter Kuzhine

Mbajtese Leter Kuzhine

Cmimi i zakonshem Lek 690.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Mban letrën e kuzhinës, peshqirë të vegjël, rulo plasmasi, rulo alumini etj.
- Mund ta vendosni kudo në kuzhinë: në dyert e dollapëve
- Nuk ju zë hapësirën që ju nevojitet
- Parametrat: 26.5x8.5x1.1 cm
- Materiali: Metalik
- Ngjyra: E bardhë dhe e zezë (Të disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota