Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Mbajtese Karamelesh/fruta te thata

Mbajtese Karamelesh/fruta te thata

Cmimi i zakonshem Lek 990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Në formë lule, sirtarët në formën e petaleve të lules dhe me një kapak formë zemre sipër
- Rrotulla në formë zemre shërben për të hapur ose mbyllur sirtarët
- Mund të vendosni telefonin duke hapur kapakun e sipërm në formë zemre
- Me 1 kat, 5 sirtare për mbajtjen e karameleve, fara luledielli, frutave të thata, çokollata etj.
- Parametrat: Diametër 27 cm e mbyllur, 42 cm e hapur, lartësi 8.5 cm
- Materiali: Plastikë
Shikoni detaje te plota