Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Mbajtëse Erëzash

Mbajtëse Erëzash

Cmimi i zakonshem Lek 990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Vendosen mbi njëra-tjetrën dhe formojnë një "kullë"
- Zhvendosni lehtësisht një kuti për të marrë kutinë që dëshironi
- 6 kuti mbajtëse erëzash, frutash të thata etj.
- Kapak mbyllës për secilën kuti + kapak me vrima (të vogla + më të mëdha) + etiketa
- Nuk zë shumë hapësirë
- Parametrat: 35x8x8 cm
- Kapaciteti: Deri në 200 gr për secilën kuti
- Materiali: Akrilik rezistent, plastikë
Shikoni detaje te plota