Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Makineri Dylli Dsp

Makineri Dylli Dsp

Cmimi i zakonshem Lek 1,790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Depilohuni në mënyrë të shpejt dhe efikase
- Kapak me vrima për të nxjerr avullin
- Rrotull me gradim për të ndryshuar temperaturën
- Llampë me dritë, fiket kur arrin temperaturën e zgjedhur
- Përfshihen qese dylli dhe 10 spatula dhuratë
- Një nga markat më të mira dhe cilësore
Shikoni detaje te plota