Makinë qethëse për kafshë

Regular price Lek 1,990.00

Tax included.

Makinë qethëse për kafshët me një performancë të lartë dhe efikase të prerjes.

Me tehe qeramike të cilat prodhojnë shumë pak nxehtësi gjatë përdorimit për të shmangur dëmtimin e lëkurës. 

Përmban 4 krëhëra me gjatësi: 3, 6, 9, 12 mm.

Motorr i fuqishëm për preçizion të lartë.

Bateri e rikarikueshme.