Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 13

ShopZone.al

Makineri Per Mbushje/Japrake

Makineri Per Mbushje/Japrake

Cmimi i zakonshem Lek 399.00
Cmimi i zakonshem Lek 1,499.00 Cmimi i ulur Lek 399.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
        1 + 1 në Ofertë!
- Për japrakë, byrek role, sushi etj.
- Dollmat bëhen në formë perfekte
- Ju shkurton kohën dhe ju thjeshton gatimin
- Shumë e lehtë për t'u përdorur dhe lahet lehtësisht
- Parametrat: 35x10x6.5 cm
- Materiali: Plastikë PP (e sigurtë, jo-helmuese)
Shikoni detaje te plota