edua.al

Magic Pad

Magic Pad

Cmimi i zakonshem Lek 990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Color
Size
🖌️ Vizatim sipas dëshirës
🖌️ Seti përmban: - 30 forma vizatimi (numra, lojra argëtuese, kafshët etj.)
- 3 lapsa nga të dy anët (6 ngjyra)
- 8 ngjyra dritash LED
- 1 pecetë për të fshirë vizatimin
🖌️ Fshihet lehtësisht, rivizatoni në të
🖌️ Parametrat: 20x15 cm
🖌️ Praktik dhe i lehtë për t'u marr me vete
❗ Bateritë nuk janë të përfshira, përdoret me bateri të zakonshme 🔥
Shikoni detaje te plota