Skip to product information
1 of 1

Llambe Led Per Mushkonja

Llambe Led Per Mushkonja

Regular price Lek 600.00 ALL
Regular price Sale price Lek 600.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Vret mushkonjat, mizat dhe insektet fluturake
- Drita Led UV tërheq mushkonjat dhe insektet fluturake, duke mundësuar kapjen e tyre
- Pa përdorim të tymrave, kimikateve dhe spërkatjeve
- E sigurtë për fëmijët dhe për të gjithë
- Me dritë Led: 250 lumens
- Fuqia: 12W
View full details