Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Litar per Fitness

Litar per Fitness

Cmimi i zakonshem Lek 790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Ideal për ushtrimet e trupit: muskuj barku, tërhiqni gjoksin, jepini formë vitheve, krahë të hollë dhe këmbë të bukura
- Tonifikoni muskujt me tepër pak sforcim
- Parametrat: 42 cm, zgjatet deri në dyfish gjatësinë e tij
- Materiali: 100% Lateks
- Ngjyra: Blu, Lejla (E disponueshme vetëm ngjyra blu)
Shikoni detaje te plota